pixel
 width=
l

Меню
Информация
За нас
Проекти
Фондове
Колекции
Музейни експозиции
Кюстендил и Кюстендилски край
Контакти
Календар
FAQ
Recallproject
.„Евровизия. Музеите представят Европа”
.:: F-M.U.S.EU.M ::
.Museum Communicator
.:: Времето ::
.
КюстендилВтора пресконференция за представяне на ...
Send this story to a friend |  Printable Version
.
НовиниВтора пресконференция за представяне на проект „Културното наследство на предците ни - духовни устои за общото ни европейско бъдеще”

На 22 януари 2013 г. в Крива Паланка, Република Македония, се проведе пресконференция за представяне на проекта на Регионален исторически музей – Кюстендил и Община Крива Паланка „Културното наследство на предците ни - духовни устои за общото ни европейско бъдеще” с идентификационен № 2007 CB16IPO007-2011-2-39, съфинансиран от Европейския съюз по Програма за трансгранично сътрудничество 2007-2013 България – Р Македония, CCI № 2007CB16IPO007.


Пресконференцията бе организирана от екипа за управление на проекта от страна на трансграничния партньор - Община Крива Паланка и бе открита лично от кмета на общината г-н Арсенчо Алексовски. В нея взеха участие членовете на екипите и експертите по проекта от двете страни на границата. Присъстваха над 40 души - представители на медии, неправителствени организации, служители в Община Крива Паланка и граждани.spacer
pixel

© Регионален исторически Музей "Акад. Йордан Иванов", Кюстендил - 2004-2007